GINOP 1.2.8.-20-2020-02580 

Befektetés a jövőbe

 

 

  • a kedvezményezett neve: Metal-Solutions Fémipari Korlátolt Felelősségű Társaság
  •  a projekt címe: Eszközbeszerzés a Metal-Solutions Kft-nél
  • a szerződött támogatás összege: 54 233 368 Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 70%

 

  •  a projekt tartalmának bemutatása

Jelenlegi projektünkben a Dunaújvárosi telephelyet kívánjuk fejleszteni gépbeszerzéssel. Megvalósítani kívánt tevékenységünk: az árumozgatás, illetve kiszolgálás biztosításához üzembiztos targoncák beszerzése.

Három különböző típusú targoncát szeretnénk beszerezni, melyek eltérő funkcionalitásában nagy segítségünkre lesznek a napi munkában. Alaptevékenységünk a raktározás, csomagolás, így a meglévő targoncáink kevésnek bizonyulnak, be kell szereznünk még, hogy a vállalásainkat határidőre teljesíteni tudjuk.

A társaság igyekezett stratégiáját úgy kialakítani, hogy biztosítani tudja folyamatos, hosszú távú működését az üzleti környezet változása ellenére is.
Munkánk magas színvonalát garantálja a fémtermékek csomagolásánál a megrendelő vevőinek előírásai szerinti csomagolóanyagok használata, továbbá a raktározási előírások maradéktalan betartása, a jogszabályoknak megfelelő munkavégzés, valamint munkavállalóink precíz munkája.

A társaság alaptörekvése, hogy tevékenységével kiegyensúlyozott gazdálkodást valósítson meg úgy, hogy tevékenysége során a környezetet a lehető legkisebb mértékben károsítsa. Az elmúlt évek dinamikus növekedése miatt és a jelenlegi külső helyzet (COVID-19) miatt cégünk stratégiai szemléletváltás előtt áll, ehhez átfogó alkalmazkodás kell mind a menedzsmenttől, mind pedig a munkavállalóktól. Munkavállalóink megtartása a cél, melyhez növelnünk kell a hatékonyságunkat.

A pályázatban megjelölt eszközbeszerzésektől azt várjuk, hogy javulni tud a cég hatékonysága, jövedelmezősége.

 

  • a projekt befejezési dátuma: 2021.07.01.
  • projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02580

 

 

 

TOP